top of page

OM OSS

______

IMG_3008RR_edited_edited.jpg

SIMON PERSSON

Grundare och VD

Simon har drivit Legendary sen starten 2012 och brinner för att driva och expandera företaget. Hans drivkraft är att hjälpa människor nå sina företagsmål!

MIA ANDERSSON

VICE VD

Mia är en självklar del av Legendary-familjen och bidrar med stor erfarenhet inom branschen. Mia jobbar ständigt för att hålla ångan och arbetsglädjen hög i företaget och är även en problemlösare utan dess like
- Mia hittar alltid en lösning!

IMG_2977R_edited.jpg
IMG_3116R_edited.jpg

JOHANNA ZARA

Chief Expansion Officer

Johanna har arbetat i företaget sedan 2017 när hon valde att sadla om från sitt tidigare frisöryrke. Johanna är ansvarig för marknadsföringen på Legendary.

LAURA DYSHOLM

Chief Operating Officer

Laura har varit verksam inom internationell företagskonsultation de senaste 18 åren och brinner för teambuilding, ledarskaps- utveckling samt att hjälpa företag att expandera och nå sina mål. Laura är ansvarig för all produktion och kvalitet in-house.

IMG_3086RR_edited.jpg

CHRISTIAN DYSHOLM

Head of HR & Sales

Christian har stor erfarenhet av att etablera företag och hjälpa företag att få kontroll på sin ekonomi. Christian är ansvarig för försäljning och för vår personal samt att våra kunder är nöjda med vår service.

TAISER KADE

Redovisningsekonom
Bokslutsansvarig

Taiser specialiserar sig på att göra bokslut för våra kunder. Han agerar även som rådgivare till både personal och kunder då hans know-how inom bokföringens lagar och regler närmast kan liknas vid en uppslagsbok!

IMG_2894R_edited.jpg
IMG_2986RR_edited.jpg

JENNI SJÖBERG

Lönespecialist

Jenni är en värdefull del av Legendary-familjen. Som lönespecialist är hon en stor tillgång för företaget då hon bidrar med verklig expertis när det gäller alla typer av lönefrågor. Jenni är ansvarig för att löner blir gjorda korrekt samt rapporterade i tid.

ANNE LAVOOIJ

Redovisningkonsult

Anne har stor erfarenhet inom ekonomi och har de senaste 23 åren jobbat inom ekonomisektorn och är väldigt erfaren i finansplanering och budgetering för företag i alla storlekar. Anne gillar att hjälpa sina kunder få struktur och är inte rädd för utmaningar!

IMG_3102R_edited.jpg
IMG_4367_edited.jpg

ANDREA BERES

Redovisningsekonom

Andrea har jobbat inom ekonomisektorn i över 10år och har stor erfarenhet av både bokföring och alla slags ekonomitjänster. Andrea är flitig och har jobbat upp sig till byråns förmodligen snabbaste fingrar!

DAMIR TOKOVIC

Redovisningsekonom

Vårt nyaste tillskott till Legendary Gänget är arbetsmyran Damir! Damir har nära till skratt och har flera års arbetslivserfarenhet bakom sig. Han trivs som bäst när han är upptagen med mycket arbete. 

IMG_1403R.jpg
Gruppbild skärmbild.png
bottom of page